Elements Haarlem vanuit de lucht gefotografeerd

Wat doe je als vastgoedontwikkelaar?

Een vastgoedontwikkelaar regelt dat allerlei adviseurs van architect, constructeur, installateur, jurist, calculator, bouwfysisch adviseur, makelaar, reclamebureau en nog verschillende andere type partijen op het juiste moment het juiste (deel)product afleveren.

Kijk op onze dienst vastgoedontwikkeling als je maximale meerwaarde wilt realiseren.

Vervolgens zorgt hij of zij ook dat deze producten passen binnen de gestelde kosten en aansluiten bij de geprognotiseerde opbrengen.

Als dit allemaal het geval is regelt de vastgoedontwikkelaar ook dat de juiste contracten er zijn met een aannemer, een belegger, de gemeente en particuliere kopers.

Niet per se in die volgorde.

Hij zorgt voor kopers en met die kopers dat het juiste product wordt gemaakt en geleverd met de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, zodat de maximale tevredenheid is.

Om te kunnen bouwen moeten er tijdig ook de juiste vergunningen zijn.

Als uiteindelijk als is geregeld dan kan de bouw starten.

Lees ook “Wat is vastgoedontwikkeling?

“Hij zorgt voor kopers en met die kopers dat het juiste product wordt gemaakt en geleverd met de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, zodat de maximale tevredenheid is”

Michiel van Hoof

De drie partners van u.minds; Rogier, Michiel en Erwin

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Heb je een uitdagend probleem in gebieds- en vastgoedontwikkeling?

Daag ons uit met jouw complexe vraagstukken.  

Samen vinden we innovatieve oplossingen voor een duurzame samenleving, efficiënte processen en brengen we mens en natuur in balans en verbinding.

Laten we bouwen aan de toekomst.