MISSIE

Onze missie is waarde toevoegen

aan de gemeenschap

Onze missie is waarde toevoegen

aan de gemeenschap

Het team van U.Minds

Michiel van team U.Minds

Michiel van Hoof

FOUNDER

Als kleine jongen liep ik na school en in de vakanties al rond op de bouwplaatsen van het familiebedrijf. Nog steeds vind ik het machtig mooi om iedere dag de vorderingen te zien van een nieuw gebouw, een nieuwe plek in een gemeenschap. U.Minds gaat door in de traditie van de familie, als 9de generatie in de bouw. Net als mijn verre voorvader Johannes van Hooff, die in 1774 met een hamer en een beitel begon, richt ik me op het bedenken en het maken van gebouwen en gebieden in dorpen en steden.

Bel Michiel: +31 (88) 2919611

Naomi Mae van team U.Minds

Naomi Mae Poppinga

CONCEPTONTWIKKELAAR

‘Wonen’ in de breedste zin van het woord heeft mij altijd al gefascineerd. Ik kom zelf van een boerderij waar ik, omringd door groen, in alle vrijheid ben opgegroeid. Het wonen op verschillende plekken in Nederland en Spanje tijdens mijn studententijd, hebben mij laten inzien hoe belangrijk de ruimte om de woonplek heen is. Bij mijn opleiding aan de Fontys heb ik me gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten die voortkomen uit gedegen onderzoek. Onderzoek waarbij de veranderende behoeften en waarden in de maatschappij worden meegenomen. De mens en natuur staan bij mij centraal. Met deze kennis en expertise draag ik bij aan het team en de projecten van U.Minds.

Bel Naomi Mae: +31 (88) 2919612

Erwin van team U.Minds

Erwin van Leeuwen

SENIOR ADVISEUR

Al vanaf dat ik in Rotterdam ging wonen en studeren ben ik bezig met vernieuwing van de leefomgeving van mensen. Als jurist heb ik mij gespecialiseerd op het brede terrein van vastgoed en ligt mijn kracht op het verbinden van schijnbaar tegengestelde belangen van de diverse maatschappelijke en vastgoedpartijen. Nieuwe woonvormen voor mensen die uit de maatschappelijke opvang weer terug de maatschappij in komen, nieuwe inclusieve communities bouwen maar ook de leefbaarheid van oude stadswijken verbeteren of winkelcentra up to date maken, zijn de zaken waar ik op zijn Rotterdams gezegd mijn bed voor uitkom.

Bel Erwin: +31 (88) 29196163

Friends

Met U.Minds positioneren we ons in het vastgoed netwerk. Dit doen we met onze projecten voor eigen portefeuille en projecten voor en met anderen. Wij vinden vrienden belangrijk en werken graag samen met bedrijven met dezelfde innovatieve drive. Dat is ook de reden dat we onderdeel zijn van XOOMLAB Amsterdam.