Foto Michiel.jpg

MICHIEL VAN HOOF
FOUNDER

Als kleine jongen liep ik na school en in de vakanties al rond op de bouwplaatsen van het familiebedrijf. Nog steeds vind ik het machtig mooi om iedere dag de vorderingen te zien van een nieuw gebouw, een nieuwe plek in een gemeenschap. U.Minds gaat door in de traditie van de familie, als 9de generatie in de bouw. Net als mijn verre voorvader Johannes van Hooff, die in 1774 met een hamer en een beitel begon, richt ik me op het bedenken en het maken van gebouwen en gebieden in dorpen en steden.

Foto _NaomiMae.jpg

Naomi Mae poppinga
Gebiedsontwikkelaar

‘Wonen’ in de breedste zin van het woord heeft mij altijd al gefascineerd. Ik kom zelf van een boerderij waar ik, omringd door groen, in alle vrijheid ben opgegroeid. Het wonen op verschillende plekken in Nederland en Spanje tijdens mijn studententijd, hebben mij laten inzien hoe belangrijk de ruimte om de woonplek heen is. Bij mijn opleiding aan de Fontys heb ik me gespecialiseerd in het ontwikkelen van concepten die voortkomen uit gedegen onderzoek. Onderzoek waarbij de veranderende behoeften en waarden in de maatschappij worden meegenomen. De mens staat bij mij centraal. Met deze kennis en expertise draag ik bij aan het team en de projecten van U.Minds.

Foto_Erwin.jpg

erwin VAN Leeuwen
SENIOR ADVISEUR

Al vanaf dat ik in Rotterdam ging wonen en studeren ben ik bezig met vernieuwing van de leefomgeving van mensen. Als jurist heb ik mij gespecialiseerd op het brede terrein van vastgoed en ligt mijn kracht op het verbinden van schijnbaar tegengestelde belangen van de diverse maatschappelijke en vastgoedpartijen. Nieuwe woonvormen voor mensen die uit de maatschappelijke opvang weer terug de maatschappij in komen, nieuwe inclusieve communities bouwen maar ook de leefbaarheid van oude stadswijken verbeteren of winkelcentra up to date maken, zijn de zaken waar ik op zijn Rotterdams gezegd mijn bed voor uitkom.

 
 
ACS_0032.JPG
 

Vacatures

 
 
 

no current vacancies

 
 
 
stijn-te-strake-105111-unsplash.jpg
 
 

Friends

Met U.Minds positioneren we ons in het vastgoed netwerk. Dit doen we met onze projecten voor eigen portefeuille en projecten voor en met anderen. Wij vinden vrienden belangrijk en werken graag samen met bedrijven met dezelfde innovatieve drive. Dat is ook de reden dat we onderdeel zijn van XOOMLAB Amsterdam. 

HOOFZAKEN

DURAVERMEER

STOFLOOS

XOOMLAB

OBA

THE WATER AGENCY