Over ons

It starts and ends with u in mind

Voor ons is dit dé manier om een project te ontwikkelen

Hier gaan we voor

Bij u.minds staat de mens altijd centraal. We betrekken bewoners, gebruikers en stakeholders vanaf het begin tot het einde van een project.  

We starten met praten en luisteren naar iedereen die betrokken is en zorgen ervoor dat alle partijen elkaar kunnen vinden. Dit houdt het proces in beweging en zorgt ervoor dat alle stukken van de complexe puzzel op hun plaats vallen.  

Daarnaast doen we uitgebreid onderzoek om de context, waarden, bedoeling, voorgeschiedenis en toekomst van een project te begrijpen. We gedijen in situaties waar nog veel ontdekt kan worden, waar we een anonieme plek een identiteit kunnen geven en een passend project kunnen realiseren voor de juiste doelgroep op de juiste locatie. Want u.minds, starts and ends with you in mind. 

Waarom u.minds

Ongewoon betrokken, oplossingsgericht en met een frisse blik. We benaderen projecten menselijk en verbindend, bieden creatieve oplossingen en omarmen nieuwe ideeën en technologieën. 

Ongewoon betrokken

De mens en de natuur staan centraal. We benaderen projecten op een menselijke, verbindende en empathische manier. Onze vooruitdenkende en benaderbare aanpak zorgt voor ongewone betrokkenheid bij elk aspect van het ontwikkelingsproces, in partnerschap met opdrachtgevers en stakeholders. 

Oplossingsgericht

Bij u.minds denken we in mogelijkheden. We zijn wendbaar, constructief en deskundig in het bieden van oplossingen. We luisteren actief naar stakeholders om hun behoeften, doelen en uitdagingen te begrijpen. Samen ontwikkelen we creatieve oplossingen om obstakels te overwinnen en waarde toe te voegen aan elk project. 

Met frisse blik

Wat ons echt onderscheidt, is onze slimme, nieuwsgierige en creatieve aanpak. We omarmen nieuwe ideeën, trends en technologieën met een optimistische blik. Ons team van ervaren professionals brengt een diverse mix van expertise en perspectieven, wat resulteert in innovatieve ontwerpen en duurzame oplossingen. We durven anders te denken en streven ernaar om de norm uit te dagen, zodat onze projecten opvallen in de markt. 

Mens en natuur als basis voor de werkwijze van u.minds

Het team van u.minds

Bij u.minds geloven we dat samenwerking en vertrouwen de basis vormen van ons werk. We erkennen het belang van verschillende perspectieven en achtergronden om de belangen van onze opdrachtgevers en stakeholders beter te begrijpen.  

u.minds is opgericht in 2016 en bestaat uit ervaren partners, Erwin, Rogier en Michiel, met elk meer dan 20 jaar ervaring. Ons team ontwikkelt zich snel en leert elke dag door open te staan voor elkaars ervaringen en inzichten. We streven naar voortdurende verbetering, geïnspireerd door de Japanse filosofie van ‘Kaizen’: elke dag beter worden! 

Rogier, vastgoedontwikkelaar bij u.minds

Rogier de Lint

Partner
Vastgoedontwikkeling

Naomi Mae Poppinga

Naomi Mae Poppinga

Conceptontwikkelaar

Bengt Wegerif onderdeel van het team van u.minds

Bengt Wegerif

Projectmanager
Gebiedsontwikkeling

Kristel van Dam

Kristel van Dam

Conceptontwikkelaar

Anouschka Stok

Anouschka Stok

Werkstudent financial engineering en risicomanagement

Lisa Heijman

Lisa Heijman

Conceptontwikkelaar

Erwin van Leeuwen, partner bij u.minds

Erwin van Leeuwen

Partner
Gebiedsontwikkeling

Michiel van Hoof de oprichter van u.minds

Michiel van Hoof

Partner
Conceptontwikkeling

De drie partners van u.minds; Rogier, Michiel en Erwin

Weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Heb je een uitdagend probleem in gebieds- en vastgoedontwikkeling?

Daag ons uit met jouw complexe vraagstukken.  

Samen vinden we innovatieve oplossingen voor een duurzame samenleving, efficiënte processen en brengen we mens en natuur in balans en verbinding.

Laten we bouwen aan de toekomst.