We praten graag over ons vak

Altijd op zoek naar nieuwe inzichten om te verbeteren en met elkaar kennis te ontwikkelen

Kennis van participatie van mensen

GEPUBLICEERD DECEMBER 2019

Wéer zo’n inloopavond. Of: YES! Weer een inloopavond!

Naomi Mae Poppinga conceptontwikkelaar bij U.Minds

AUTEUR: NAOMI MAE POPPINGA

Binnenkort doet de Nieuwe Omgevingswet haar intrede. In dit blog ga ik wat dieper in op het ‘verplicht’ toepassen van participatie door deze nieuwe wet.  Participatie, voor de één een jeukwoord en voor de ander een bron van inspiratie. 

Projecten versnellen dankzij de omgevingswet en participatie

GEPUBLICEERD MAART 2020

‘Het volk heeft gesproken’ – Hoe participatie en co-creatie projecten versnellen

AUTEUR: MICHIEL VAN HOOF

In dit blog leg ik uit waarom ik denk dat Participatie en Co-creatie projecten kunnen versnellen en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan de oplossing voor de woningnood.

Lezende man leest blog over samenwerken

GEPUBLICEERD OKTOBER 2020

“Doe vooral niet samen wat je alleen kunt!”

AUTEUR: MICHIEL VAN HOOF

Een wijze les van mijn eerste baas, mentor en coach Bert Wolting die ik al een kleine 20 jaar hanteer. Maar ook een heel bijzondere uitspraak van iemand die leeft voor publiek-private samenwerking. Van wie ik het samenwerken juist geleerd heb.

BLIJF UP TO DATE MET PUBLICATIES OVER JOUW VAKGEBIED

Schrijf je in voor de maandelijkse Monthly Minds

Vind je het lastig om up-to-date te blijven over procesarchitectuur, co-creatie en gebiedsontwikkeling? Wij screenen en selecteren elke maand de beste publicaties die in de (vak)media verschijnen en delen wat ons opvalt met likeMinded professionals als jij.

Lees elke maand mee met Naomi Mae, Michiel en Erwin

Track record van de mensen van U.Minds

Het team van U.Minds heeft met elkaar meer dan 50 jaar ervaring. We hebben onze sporen verdiend en resultaten geboekt. Ook in moeilijke tijden, juist dan. Michiel van Hoof zit van huis uit al 25 jaar in het vak. Daarvan 6 jaar bij Akro Consult als adviseur en 11 jaar als Ontwikkelingsmanager bij AM. Door heel Nederland gezworven en heel veel gezien en gedaan. Hierdoor is hij in staat van a tot z door een proces te kijken. Als adviseur, ontwikkelaar en belegger.

Erwin van leeuwen is ook een oude rot en in het bijzonder een flexibele geest en facilitator van processen. Bijzonder in staat om zich in een ander perspectief te verplaatsen. Gestart bij de oude corporatiekoepel en voorloper van Aedes.

Hij kwam Michiel tegen bij Akro Consult. Nog meer projecten samen gedaan. Uiteindelijk weer samen werken aan nieuwe opgave ieder vanuit zijn kracht.

Naomi Mae heeft voor verschillende opdrachtgevers concepten en conceptversterkingen ontwikkeld. Voor haar afstudeeropdracht bij de Design Studio van Dura Vermeer heeft zij onderzoek gedaan naar het Rotterdam van 2040 en de behoeften en waarden van toekomstige Rotterdammers. Met het oog op hoe projectontwikkelaars samen de doelgroep kan ‘Toekomst Bouwen’. Ze heeft een ontwerpgerichte en integrale aanpak waardoor ze op een andere manier naar vastgoed kijkt. Ze is een onbevangen enthousiast.

Hier zijn we trots op

50+

Ervaringsjaren

100+

Gebieden / projecten

1.000+

Woningen t.b.v. beleggingsdeals

60+

Samenwerkingen

Onze opdrachtgevers

Cta van conceptontwikkelaar Naomi Mae van U.Minds

Wij vertellen je graag meer

NAOMI MAE POPPINGA – CONCEPTONTWIKKELAAR