GEPUBLICEERD OP 12 JUNI 2022

Wat doe je als vastgoedontwikkelaar?

Michiel van Hoof van U.Minds auteur

AUTEUR: MICHIEL VAN HOOF

Een vastgoedontwikkelaar regelt dat allerlei adviseurs van architect, constructeur, installateur, jurist, calculator, bouwfysisch adviseur, makelaar, reclamebureau en nog verschillende andere type partijen op het juiste moment het juiste (deel)product afleveren.

Kijk op onze dienst vastgoedontwikkeling als je maximale meerwaarde wilt realiseren.

Vervolgens zorgt hij of zij ook dat deze producten passen binnen de gestelde kosten en aansluiten bij de geprognotiseerde opbrengen.

Als dit allemaal het geval is regelt de vastgoedontwikkelaar ook dat de juiste contracten er zijn met een aannemer, een belegger, de gemeente en particuliere kopers.

Niet per se in die volgorde.

Hij zorgt voor kopers en met die kopers dat het juiste product wordt gemaakt en geleverd met de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, zodat de maximale tevredenheid is.

Om te kunnen bouwen moeten er tijdig ook de juiste vergunningen zijn.

Als uiteindelijk als is geregeld dan kan de bouw starten.

Lees ook “Wat is vastgoedontwikkeling?

Hij zorgt voor kopers en met die kopers dat het juiste product wordt gemaakt en geleverd met de perfecte prijs/kwaliteitsverhouding, zodat de maximale tevredenheid is”

Michiel van Hoof voorstander van participatie

MICHIEL VAN HOOF – FOUNDER

Wij bloggen regelmatig en lezen voor jou alles wat er te lezen valt over proces architectuur, co-creatie en gebiedsontwikkeling. En delen elke maand alleen wat we écht de moeite waard vinden via