GEPUBLICEERD OP 09 SEPTEMBER  2022

U.Minds groeit door naar 3 partners!

AUTEUR: MICHIEL VAN HOOF

U.Minds groeit door naar 3 partners!  Per september bundelen U.Minds-oprichter Michiel van Hoof, Erwin van Leeuwen en Rogier de Lint hun krachten in U.Minds Ontwikkelpartners.

U.Minds-directeur Michiel van Hoof: “Afgelopen jaren heb ik samen met Erwin van Leeuwen, Naomi Mae Poppinga en de rest van het team al een bloeiende praktijk opgebouwd met consultancy, interim-klussen en (gedelegeerde) ontwikkelingen. We hebben de ambitie om verder te groeien en steeds meer op risico te ontwikkelen. We zien kansen in de markt om ook de ontwikkelactiviteiten in samenwerking met andere bedrijven uit te bouwen. Het partnerschap met Erwin en Rogier past daarbij.”

In 2016 werd U.Minds opgericht door Michiel van Hoof. De filosofie van U.Minds is om waarde(n)volle verbindingen tussen mensen en hun omgeving tot stand te brengen. Dat doen we door op basis van gelijkwaardigheid onderdeel te zijn van de gemeenschappen waar we ontwikkelen. Het team bestaat inmiddels uit 8 mensen; concept-, gebieds-, vastgoedontwikkelaars en business development. Die laatste tak is gericht op de ontwikkeling van het vakgebied en iedere dag leren om resultaat te boeken.

Opdrachtgevers / projecten zijn bijvoorbeeld De Koffiefabriek in Amsterdam voor Lister Buildings, Hartje Stiphout in Helmond voor Woningstichting Compaen, Werkstad Overamstel voor de gemeente Ouder-Amstel en Woonzorg Nederland in diverse vastgoedontwikkelingen.

U.Minds richt zich op waarde(n)volle gebieds- en vastgoedontwikkelingen; op regiebasis, gedelegeerd en voor eigen rekening en risico. We werken vanuit onze langjarige ervaring, opgedaan in de praktijk vanaf de bouwplaats tot aan de bestuurskamer. Het bereiken van resultaat staat daarbij voorop.

 Rogier de Lint: “na 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende vastgoedorganisaties vond ik het tijd om zelf te gaan ondernemen. Ik wilde dit heel graag samen doen met gelijkgestemden. Michiel en Erwin ken ik al 20 jaar. Het zijn heel intelligente, creatieve en integere vastgoedprofessionals. U.Minds heeft een goede reputatie opgebouwd. Ik zie het als een eer om samen met Erwin en Michiel U.Minds verder uit te bouwen”.

Erwin van Leeuwen:  Voor mij is het belangrijk dat wij maatschappelijke en commerciële belangen bij elkaar brengen.

Michiel van Hoof voorstander van participatie

MICHIEL VAN HOOF – FOUNDER

Wij bloggen regelmatig en lezen voor jou alles wat er te lezen valt over proces architectuur, co-creatie en gebiedsontwikkeling. En delen elke maand alleen wat we écht de moeite waard vinden via