PROCESARCHITECTUUR

Met procesarchitectuur

versimpelen wij complexe vraagstukken

Met procesarchitectuur

versimpelen wij complexe vraagstukken

Met procesarchitectuur

versimpelen wij complexe

vraagstukken

Wat levert procesarchitectuur op?

Efficiënt proces

Begin niet met rennen maar sta stil. Wat wil je zelf bereiken, wat wil de eigen organisatie, wat is het eigen belang en doel. Het is het begin van een visie en een strategie. Eigen huis op orde. Van daaruit richten we samen het totale proces in van a tot z.

Betrokkenheid en eigenaarschap

‘Doe vooral niet alleen wat je samen kunt doen’. Een ware les uit het verleden. De praktijk is dat onze complexe maatschappij leunt en steunt op samenwerking. Het organiseren van de samenwerking en synergie tussen partijen is daarmee een cruciaal onderdeel. Niet alleen het contract, maar juist meer de open houding en het vertrouwen in elkaar.

Gevalideerd resultaat

Agile werken, Design Thinking, Theory U en Netwerktheorieën dragen bij aan een integrale aanpak. Ze zijn gericht op de omgeving, stap voor stap werken, valideren en bijsturen. Door de omgeving op tijd te betrekken ontstaat een gesprek, samenwerking en kunnen belangen convergeren tot het gewenste eindresultaat.

De kunst van procesarchitectuur 

We faciliteren en structureren opgaven met betrekking tot concept-, gebieds- en vastgoedontwikkeling. Procesarchitectuur vormt daarbij samen met Project- en Procesmanagement een onlosmakelijke drie-eenheid.

Besluitvorming bij Procesmanagement kent een andere dimensie dan in fasebesluiten en mijlpalen bij Projectmanagement.

Procesarchitectuur is de kunst om deze complexere processen om te zetten in simpele actiegerichte stappen. Belanghebbenden, Strategie, Output en Besluitvorming zijn ingrediënten voor het inrichten van de interactieve processen in de opgaven waar we aan werken. 

Ik mail liever

‘Door slim om te gaan met de Design Thinking methodes, ontdekken wij de behoeften van bewoners en ondernemers. Met deze inzichten ontwikkelen we samen met partijen projecten die écht relevant zijn’.

NAOMI MAE POPPINGA — CONCEPTONTWIKKELAAR
Quote van Conceptontwikkelaar Naomi Mae van U.Minds

Design Thinking: Van inzicht naar oplossing

CTA foto van de senior adviseur van Uminds Erwin

Wij vertellen je graag meer

ERWIN VAN LEEUWEN – SENIOR ADVISEUR

Cases

Bij Weer Thuis! is samenwerken de key om doorstroom te bevorderen

PROJECTMANAGEMENT – WEER THUIS!

Een spin in het web bij het stroomlijnen van  doorstroom

Het organiseren en begeleiden van regionale samenwerkingen tussen woningcorporaties, gemeenten, zorgaanbieders Beschermd Wonen en de Maatschappelijke Opvang.

Transformatie van een oude zorglocatie naar wonen in Bakel

GEBIEDSONTWIKKELING – LANDGOED BAKEL

Van intensieve zorg naar ontspannen woon-zorg community.

De transformatie van een intramurale zorglocatie naar een woon-zorg community in het groen. Dit op een landgoed in Bakel van ruim 40 hectare. Een ontspannen plek voor mensen met en zonder een zorgbehoefte. 

Onze opdrachtgevers